Om oss/Användarvillkor

Vi som driver TTräning&Hälsa heter Jeanette Wittgren och
Emelie Lanner.

Vi brinner för hälsa och välmående och vår passion är att inspirera människor att leva ett mer hälsosamt liv. En livsstil där fritid och arbetsliv är i balans.

Vi värnar om den fysiska och mentala hälsan och vi vill dela med oss av vår kompetens och våra erfarenheter, både till individer och organisationer.

Vi jobbar med att stimulera dig att välja en långsiktig, hållbar livsstil som håller dig frisk och välmående.

Vi erbjuder skräddarsydda program för Tabata träning, kost och livsstilsförändring där du som individ är helt i fokus. Vi arbetar tätt ihop för att först nå dina hälsomål och för att du ska bevara dem.

Till oss är alla välkomna, oavsett ålder eller fysisk form.

Jeanette Wittgren            +46 768 81 20 51

Emelie Lanner                    +46 70 93 55 801

Användarvillkor

Inför den nya dataskyddsförordningen som börjar gälla 25 maj 2018 uppdaterar vi våra användarvillkor.

Vår målsättning är att du ska känna dig säker på att din personliga integritet respekteras och att dina personuppgifter behandlas korrekt. Vi tar ansvar för att personuppgifter som behandlas av TTräning&Hälsa används endast för avsedda ändamål och skyddas mot obehörig åtkomst. All behandling av personuppgifter inom TTräning&Hälsa sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning. Inom EU/EES gäller från maj 2018 dataskyddsförordningen GDPR.

Integritetspolicy digitala kanaler

Denna integritetspolicy gäller generellt för samtliga TTräning&Hälsas digitala kanaler. Om du besöker eller kommunicerar med oss via våra konton i sociala medier (det vill säga tredjepartsplattformar såsom exempelvis Facebook och Instagram) kan TTräning&Hälsa komma att ta emot information rörande din profil och dina interaktioner på tredjepartsplattformen från leverantören av densamma.

Behandla personuppgifter?

De personuppgifter om dig som samlas in i anslutning till ditt nyttjande av de digitala kanalerna och för nyttjande av våra tjänster som träning och hälsosamtal behandlas av TTräning&Hälsa för följande ändamål.

  1. För att vi ska kunna tillhandahålla de produkter och tjänster du beställt och administrera att skicka ut kvitto till dig vid köp av olika produkter och tjänster.
  2. För att vi ska kunna kommunicera med dig vid kontakt via email och i våra konton i sociala medier.
  3. För att administrera marknadsföringsaktiviteter som tävlingar och vinster, med mera.

Samtycke

Genom samtycke att bli medlem i våra sociala kanaler ger du oss tillstånd att använda bilder och filmer i marknadsföringssyfte.

Du har rätt att återkalla ditt samtycke genom att skicka ett mail till info@ttraninghalsa.se